De jaarlijkse Warmetruiendag

Tijdens deze dag staat energiebesparing en de bewustwording hiervan centraal. Het motto is ‘verwarm jezelf,arana-young-collectie-homepagina en niet de wereld’. Dit doe je door op deze dag je verwarming één of twee graden lager te zetten en zelf een lekkere warme wollen trui aan te trekken. Gebreide wollen truien en vesten zijn weer helemaal trendy en op deze manier bespaar je op een dag 6% aan energie en 6% aan CO2- uitstoot. Als we dat nu met z’n allen doen, dan hebben we echt impact!

Op deze Warmetruiendag worden er allerlei leuke acties georganiseerd. Verschillende gemeenten organiseren een energie- en klimaatquiz, scholen organiseren lessen rondom dit onderwerp, bedrijven stimuleren hun werknemers een warme wollen trui aan te trekken en je kan een foto van jezelf in je favoriete trui delen op instagram met #warmetruiendag, waarbij je de kans maakt dat jouw trui wordt verkozen tot de lievelingstrui van Nederland.

Met onze gebreide truien en vesten van alpaca wol kan je de hele winter door Warmetruiendag vieren.Dames alpaca wollen trui oker geel room wit Vanwege de thermische
kwaliteit van de alpaca vezel heb je het behaaglijk warm zonder dat u de verwarming hoog hoeft te zetten. Dat bespaart op de energierekening en het is ook nog eens beter voor het milieu.

Kijk voor meer informatie en activiteiten op: www.warmetruiendag.nl