Algemene voorwaarden

  • Home
  • Algemene voorwaarden
ONS AANBOD

Het aanbod van ARAÑA is vrijblijvend. Het aanbod bevat een zo volledig en nauwkeurig mogelijke omschrijving van onze artikelen. Mocht een artikel hier niet aan voldoen, dan verzoeken wij u met ons contact op te nemen. De foto’s bij de artikelen geven een zo reëel mogelijk beeld van hoe de kleuren en de pasvorm er daadwerkelijk uit ziet. Kleurverschil kan ontstaan door andere beeldscherminstellingen, andere lichtinval etc. Eventuele fouten of vergissingen in het aanbod binden ARAÑA niet.

PRIJZEN

Alle prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief BTW. Druk- of typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. In het geval van druk- of typefouten zullen wij dat zo snel mogelijk wijzigen.

OVEREENKOMST

De overeenkomst komt tot stand zodra u een bestelling heeft geplaatst en akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden. Vervolgens zullen wij u een bevestiging versturen via de email. Zolang deze bevestiging nog niet is verstuurd, kunt u de overeenkomst annuleren. Als bij het ontvangen van uw bestelling blijkt dat een artikel niet leverbaar is, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen en vervalt de overeenkomst voor het betreffende artikel. Indien het aankoopbedrag hiervan al is voldaan, wordt dit teruggestort. Volgens de Wet Koop op Afstand heeft u het recht de overeenkomst te annuleren wanneer de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt.

HERROEPINGSRECHT

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent met de artikelen die u bij ARAÑA hebt gekocht. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u na ontvangst van de bestelling een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan u zonder verdere opgaaf van redenen het artikel terugzenden. De kosten van het terugzenden zijn voor uw eigen rekening. Uiteraard dient het artikel ongedragen, onbeschadigd en ongewassen te zijn. Nadat wij de artikelen ongedragen, onbeschadigd en ongewassen hebben ontvangen betalen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug. Als de zichttermijn is verstreken, is de koopovereenkomst een feit. Klachten of productiefouten vormen hierop een uitzondering. Als niet aan de retoursvoorwaarden is voldaan, dan hebben wij het recht slechts een gedeelte of niets te crediteren. Bij ongefrankeerde retourzendingen zijn wij genoodzaakt de porto in mindering te brengen.

BETALEN

Na plaatsing van uw bestelling, kunt u deze via internetbankieren betalen. Via de email ontvangt u naast de bestelbevestiging, een factuur. Mocht u niet beschikken over een e-mailadres dan sturen wij u de factuur per post toe. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u binnen 4 werkdagen de bestelling toe, mits het artikel op voorraad is. Bij een langere levertijd nemen wij contact met u op.

Bankgegevens:
IBAN nummer: NL56 RABO 0126107777
BIC nummer: RABONL2U
t.n.v. ARAÑA 3905 GA Veenendaal

LEVERING

Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk met uw bestelling om. De bestelling wordt standaard via DHL verzonden naar het door u opgegeven afleveradres. Het is ons streven om binnen 4 werkdagen de bestelling ter verzending aan te bieden, feestdagen vormen hierop een uitzondering. Wij zijn niet verantwoordelijk voor transportschade of zoekgeraakte pakketten bij DHL.

NIET LEVERBAAR ARTIKEL

Wij doen ons best om de voorraden in de webshop goed bij te houden. Mocht een artikel van uw bestelling uitverkocht zijn en niet binnen 30 dagen leverbaar zijn, dan stellen wij u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte en geven een indicatie van de verwachte levertijd. U krijgt het aankoopbedrag teruggestort. De eventuele overige bestelde artikelen worden wel verzonden.

RETOURNEREN EN RUILEN

U kunt het bestelde artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Hiervoor kunt u de retoursprocedure volgen zoals vermeld bij klantenservice. Uiteraard dient het artikel ongedragen, onbeschadigd en ongewassen te zijn. Als u wilt ruilen of retourneren dan verzoeken wij u vriendelijk dit binnen 4 dagen na ontvangst aan te geven. Dit kan via het contact formulier of door ons te bellen. U kunt het artikel retourneren door verzenden of u bent welkom in onze showroom. Graag even bellen van te voren voor een afspraak. Kiest u voor verzenden, dan zijn de retourskosten zijn voor uw eigen rekening. Graag verzenden in de originele verpakking en retoursformulier toevoegen. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, en u wilt ruilen dan sturen wij u zo snel mogelijk het nieuwe artikel toe. Zie Levering en Niet leverbaar artikel. Als u wilt retourneren, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug. Als niet aan de retoursvoorwaarden is voldaan, dan hebben wij het recht slechts een gedeelte of niets te crediteren. Ongefrankeerde retourzendingen zijn wij genoodzaakt te weigeren.

Het retourspakket kunt u samen versturen naar:
ARAÑA, exclusieve alpaca mode
Mulderslaan 17
3904 GA Veenendaal

PRIVACY

ARAÑA gaat zorgvuldig om met de gegevens van gebruikers van de website en web shop. Wij gebruiken uw persoonlijke informatie alleen om bestellingen af te handelen. Wanneer u er voor hebt gekozen om op de hoogte gehouden te worden van acties en aanbiedingen, zullen wij hiervoor uw e-mailadres gebruiken. Persoonlijke gegevens verkopen wij nooit aan derden. Meer informatie.

COPYRIGHT

Niets van deze website of inhoud ervan mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ARAÑA.