Het ontstaan van ARAÑA

Sinds 1978 hebben wij hebben in verschillende landen in Afrika en Azië gewoond. Onze laatste post was Bolivia in Zuid-Amerika. De indrukwekkende cultuur en de bijzonder plezierige mensen maakten de keuze niet moeilijk om met verkoop van alpaca kleding te starten in Europa. De fantastische kwaliteit van alpaca wol en het unieke vakmanschap van de Zuid-Amerikaanse bevolking gaven mij de juiste inspiratie.

Sinds 1990 werk ik met veel plezier nauw samen met Zuid-Amerikaanse ateliers in Bolivia en Peru. Door het werken met mijn veelkleurige alpaca collectie kwam ik erachter dat niet iedereen alles kan dragen. Wat de een mooi staat, maakt de ander bleek. Hoe komt dat nu? Met het kiezen van kleuren tijdens het ontwerpen, wist ik het soms niet meer. Ik heb toen een opleiding tot kleurenconsulente gevolgd.

Ontwikkeling van ARAÑA

Inmiddels ben ik de 65 jaar al gepasseerd en overwoog wat te gaan minderen, zoals dat bij deze leeftijd hoort.  Met het kleur-en stijladvies ben ik gestopt, maar het werken met de mooie alpaca collectie is zo verslavend leuk! De vrouw van onze zoon, Willemieke, had van het begin af aan belangstelling voor alpaca. Sinds hun huwelijk werken ze beiden parttime mee met ARAÑA. Mijn zoon August heeft de website gemaakt, en met elkaar doen we de webwinkel en beurzen. Gelukkig hoef ik nog niet te minderen, maar kan ik genieten van het feit om het met elkaar te doen.
Naast onze webwinkel, leveren wij aan modehuizen, boutiques en aan online winkels. De producten die op onze webwinkel staan zijn, indien ingekocht, ook te verkrijgen in diverse winkels in Nederland. U kunt ons bellen voor verkoopinformatie.

Onze showroom

ARAÑA heeft een huiswinkel waar al de producten uit de webshop bewonderd kunnen worden. Een bezoek aan onze showroom is aan te bevelen omdat er ontwerpen zijn, vooral enkele stuks unieke vesten die niet via de webshop worden aangeboden. Aangezien wij niet altijd aanwezig zijn, is het beter als u van tevoren even belt (0318-589461) of een e-mail stuurt (info@arana.nl) voor een afspraak.

U bent van harte welkom om hier onze mooie vesten en omslagdoeken te komen passen en te ervaren! Graag adviseren we u dan over welk kledingstuk het beste bij u en uw figuur past.