Gebreid dames vest blauw paars van 100% duurzame alpaca wol. Ook zeer geschikt voor de grote maten.Meestal is het erg moeilijk om leuke kleding te kopen als je maat 48 of daarboven draagt. Iets wat het oog streelt lijkt alleen voor maat 36 tot 44 te zijn weggelegd. Het is een uitdaging als je fors bent om jezelf origineel te kleden. Bij grote maten is het belangrijk dat  de kleding een goede pasvorm heeft en van goede kwaliteit is.

Vaak zijn forse dames aarzelend om gebreide kleding te kopen: “Daar ben ik te dik voor”, wordt dan al snel gezegd. Dat hoeft niet zo te zijn als het kledingstuk past bij de persoonlijkheid van de vrouw.  Als je een grote maat nodig hebt en kiest voor een origineel kledingstuk met een ontwerp wat in het oog springt,  valt het oog op het design en niet op het figuur.

Stevige dames hebben het vaak ook sneller warm. Dat weerhoud om wat wolligs aan te schaffen.

Alpaca draagt niet warm, maar behaaglijk. Alpaca past zich aan de lichaamstemperatuur aan. Het pilt niet op de plaatsen waar de meeste wrijving is. Kortom alpaca is fantastisch dragen; juist als je een grote maat hebt.Dames-vest-grijs-gebloemd-rood-roze-gebreid-alpaca-wol-peru

 Zwart kleed af, is een veel gehoorde opmerking.

Alhoewel in de grote maten collecties vaak zwart wordt gebruikt, hoeft het niet altijd zwart of donker te zijn om af te kleden. Een goed gekozen accessoire of kledingstuk wat de aandacht afleid van het figuur heeft hetzelfde effect.

Exclusieve omslagdoek in zee groene en blauwe kleuren met kwastjes op de hoeken. Gebreid van 100% alpaca wol. Een omslagdoek is erg mooi voor de grote vrouw.

Juist bij een fors postuur staan omslagdoeken heel erg goed. Het voordeel van een omslagdoek is, dat je het ‘s winters binnen en in het voor- en najaar ook buiten kunt dragen. Je bent er altijd mooi mee en het leidt de aandacht af van het postuur. Dus kleedt het af en dat is wat we willen.

Dikke bovenarmen komen vaak voor. Standaard grote maten zijn niet voor iedereen geschikt. Daarom kunnen wij ook vesten ook op maat laten maken. Het patroon moet dan aangepast worden, een meerprijs is wel nodig, maar het resultaat is het dubbel waard.

Hieronder een gezellige reactie van een klant uit België.

“Goede middag, mevrouw Joke, ”moest het mogelijk zijn het Edelweiss vest te laten breien op maat ben ik bereid de Caracol ook bij te bestellen. Het is zeker een pluspunt als de wat dikkere madammen ook kunnen genieten van een lekker luchtig en warm alpacaatje. In ieder geval ik ben vast tevreden en ik wil graag uw website voor de alpaca producten promoten hier in Brugge België”.